Hemsänd keramik

Du kan få keramik hemsänt till dig!

Bäst överblick över sortiment och kvalitét får du i Hjortslunds utställningsrum. Men om du som kund vet exakt vad du vill ha eller inte har möjlighet att komma, så kan jag sända keramik via post.

För dig som är känd kund eller har handlat av mig tidigare sänder jag keramik mot faktura, exp. avgift (40kr) och fraktkostnad.

Ny kund betalar mot postförskott (100kr), exp. avgift (40kr) och fraktkostnad. Om du i förväg betalar in vad varan kostar, exp.avgift och fraktkostnad, behöver du inte betala avgiften om 100 kr. När betalningen nått mig sänder jag varan omedelbart. Detta arrangemang måste naturligtvis ske via kontakt med mig.

Jag gör ibland resor norrut och söderut och tar gärna med mig er beställda keramik om jag passerar. Detta är naturligtvis kostnadsfritt för dig som kund.

Hjortslunds Stengods ansvarar för att keramiken kommer fram hel. Om du ångrar köpet står du själv för returfrakten samt ansvarar för att keramiken är utan skador.

Gör så här:

Under fliken Keramiksortiment på startsidan kan du se merparten av krukmakeriets produkter, storlek, volym och pris. När du valt vad du vill köpa går du in på fliken Kontakt och sänder dina önskemål via mail: Servis, produkt och antal. Ange även namn, adress och telefonnummer.

Jag bekräftar mottagandet av beställningen med beräknad leveranstid. (Tiden varierar från ett par dagar till ca en månad, beroende på om keramiken finns i lager samt efterfrågan).

Tveka inte att höra av er om något är oklart!

Ps
Du vet väl att du även kan få presentkort hemsänt för keramik och ”prova på att dreja”?