Konst & Café

Konstrunda året runt

Del av ensambeln ur teatersällskapet ”Teater Traska” inför ”Vid Starbergets fot”

Del av ensambeln ur teatersällskapet ”Teater Traska” inför ”Vid Starbergets fot”

Hjortslunds Stengods är en levande arbetsplats. Från utställningen kan besökarna följa arbetet i krukmakeriet och självfallet också handla av husets keramik. Jag säljer även presentkort på såväl varor som på ”prova på drejning”.

Studiebesök och visning av huset
Grupper kan beställa visning av det K-märkta huset Hjortslund. Dessa guidningar inleds med fika och berättelsen om husets historia och dess nuvarade verksamhet, varefter hela huset visas. Guidningen avslutas i krukmakeriet där vi går genom tillverkningsprocessen. Guidningarna måste dock bokas i förväg. Kostnaden är 50kr (inkl. moms) per person. Dock gäller ett minimipris på 400kr (inkl. moms), d.v.s. priset för 8 personer. Max antal 20 personer.

Hjortslunds SommarCafé
Under perioden maj – september är husets enkla SommarCafé öppet. Alla handlande kunder och deras sällskap bjuds på gratis fika. För övriga besökare kostar kaffe/te/saft med kanelbulle 20 kr per person.

Prova på drejning
För er som vill prova på att dreja är ni välkomna att boka en tid med mig, Anneli. Ni kan också handla presentkort på drejningskursen för att ge bort som gåva. Läs mer om prova-på-drejningen här.

Hjortslunds Vänner
Vill du fortlöpande få information om produktnyheter, erbjudanden, evenemang, etc. direkt hem till din dator? Gå då till ”Kontakt” i huvudmenyn och skriv ordet ”Hjortslunds Vänner” i meddelande-rutan, samt din E-postadress. Skicka därefter meddelandet till mig. Jag bekräftar mottagandet.

Pris och betalning
De prisuppgifter som förekommer på hemsidan är dagsaktuella. Vid köp gäller kontant betalning eller betalkort. Jag har certifierat kassaregister och är momsregistrerad.

Länkar

www.bjorkevavstuga.se

www.sommenbygd.se

www.östgötadagarna.se

www.sverigeresor.se